Wie zijn wij?

Van der Padt Civiele Projecten is een adviesbureau gespecialiseerd in beheer en beleid, de voorbereiding en uitvoering van de openbare ruimte. Ons kantoor is gevestigd op Blauwe Huis 19 te Beesd. Sinds 2004 zijn wij actief bij het oplossen van vraagstukken in de buitenruimte.

Efficiƫnt
Het tekort aan specialistisch personeel binnen gemeentelijke organisaties als gevolg van vergrijzing en bezuinigingen heeft tot gevolg dat medewerkers steeds minder diensten zelf kunnen uitvoeren. We zijn een kleine organisatie die deze diensten van u kan overnemen. De lijnen zijn kort waardoor er efficiĆ«nt gewerkt wordt. Bovendien hebben wij jarenlange ervaring in het werken aan oplossingen voor vraagstukken in de buitenruimte.

Opdrachtgevers
Wij werken voor verschillende opdrachtgevers in de publieke sector, zoals provincies, gemeentes en waterschappen. Maar ook projectontwikkelaars, aannemers, ingenieurs- en adviesbureaus behoren tot onze opdrachtgevers. Omdat onze diensten reiken van de beleidsfase tot aan de beheerfase kunnen wij verschillende vraagstukken oppakken waardoor opdrachtgevers altijd een beroep op ons kunnen doen.

Werkgebied
Het werkgebied van Van der Padt Civiele Projecten bestrijkt de volledige infrastructuur. Wij zijn vooral specialist in wegen, kunstwerken, straatmeubilair en riolering. In het onderdeel referenties vindt u enkele voorbeelden van onze werkzaamheden.

Diensten en producten

De adviesdiensten van beslaan het hele palet aan vraagstukken in de buitenruimte: van strategie tot implementatie kunt u op ons rekenen. Dat doen wij op grensverleggende, creatieve maar bovenal doelmatige wijze.

                           Oscar van der Padt                          

 

 

foto-oscar.jpg